返回列表 發帖
初黎報到
CLK240(SILVER)
tonychai 發表於 22-9-2011 15:39

Welcome to MBHK.org

. -69- W209 CLK 240 (white)
2. jan999 W209 CLK240
3. Homer_Chan W209 CLK 280 (Silver)
4. 209  W209  ...
209 發表於 4-4-2010 02:33

209你好,想問你套包圍是原廠嗎?..好型....起邊度買架?

Bought from Zung Fu with the car new...you can search at CAR8, I saw someone selling the kit

我可能係香港最後一個CLK240(Blue)

我都黎報到底clk 280 c209 (black)

大家好, 我都係月頭先加入W209家庭
W209 CLK320

其實我都好想換AMG/尾期頭泵把
之前換parts試得多...舊Parts佢地唔收,
最多放係度佢"幫你掉";但係十居其九佢地又有地方散貨
之但係屋企同carpark又冇位擺...

同埋另一個concern係
不過如果裝條copy款, 而掉左原裝油正廠泵把, 又好大徙...

大家好, 我都係月頭先加入W209家庭
W209 CLK320

其實我都好想換AMG/尾期頭泵把
之前換parts試得多...舊 ...
糖水` 發表於 26-8-2012 10:22

如果要外觀要型、就冇得計啦。

如果要外觀要型、就冇得計啦。
heavymetal 發表於 26-8-2012 19:55

昨晚刨完外國網
原來05'頭泵把唔岩03'安裝
都係疉埋心水搵AMG泵把了 :D

大家好,我新加入!W209 CLK350 Silver

大家好,我新加入!W209 CLK350 Silver
JKWong 發表於 22-1-2013 01:03

Welcome to MBHK