返回列表 發帖
零件要返大昌買,你話中唔貴
仲有呢款車好多濕濕星星的Parts,仲貴過一件大Parts....經常姐仔大過主人婆 ...
mark1803 發表於 10-9-2011 10:47

mark哥...... 唔好提我D傷心野啦 但我仍好like elgrand啊
氉轚郕畾衋麤鷰

其實禁講,不論W220 / Elgrand / Alphard ... 乜車用過都唔值錢!
而且呢類車8成走中港,呢D年份其餘都好大部份是水浸或粗咪的日本Imported Used。

W220 / Elgrand 都是禁上下價,但W220 衰極仲有下家,而且湯都有價。但Elgrand 我唔敢講....

明白明白 多謝咁多位意見

補充閒話一句:
小妹剛考車牌時第一部車係Aristo (JZ161) (直版落手後大改) 當年油價都未穿$11/L時 一個月油費都8、9千蚊 為翻成$3~3.5/Km 老實講係燒銀紙 但賣o左後到現在回想返 Aristo絕對係一部好好o既車
昨天試過一部W220 好老實亦恕我講一句 當年的Aristo比w220來得更舒服更有現代感
只是"Benz"品牌的毒實在中得太深 最後小妹都係朝W220方向慢慢找一部好質素的才落手

好多謝各位朋友的寶貴意見 希望入手W220後 會聚時見
真的很感謝大家

呀 說回此貼標題
如我找到一部OK的W220 我可否去輝哥度上架Check車呀???

呀 說回此貼標題
如我找到一部OK的W220 我可否去輝哥度上架Check車呀???
kakit_cass 發表於 10-9-2011 11:32

當然可以啦

各位

乜W220 有S320 SPORTLINE EDITION????

http://www.28car.com/ 編號"s564622"

Check PM.
heavymetal 發表於 8-9-2011 00:13

I want to know too for one familiarizing how to fix/ maintain MB
pls. pm me too! thx!
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

I want to know too for one familiarizing how to fix/ maintain MB
pls. pm me too! thx!
mitsui 發表於 10-9-2011 17:07

ME2 I NEED TO SERVICE SOON
ANYONE CAN PM 輝哥車房 地址OR 電話TO ME?

THANKS EVERYONE

w220 氣墊避震, 上次喺雷記劏車時問過話 $20,000 換晒喎!

各位

乜W220 有S320 SPORTLINE EDITION????

編號"s564622"
kakit_cass 發表於 10-9-2011 11:55

呢部車係"大埔"的