返回列表 發帖
火星人轉數慢,    一個解釋唔夠, 加埋我
mbz 發表於 13-3-2014 00:20

係咪即係你同我一齊請wilsonson ?

wilsonson 發表於 13-3-2014 14:06

你 咩喎, 周總都冇話係

係咪即係你同我一齊請wilsonson ?
marsman 發表於 13-3-2014 10:00

你唔見我係回WILSON俾你睇咩......
W111/W123/C124/A124/W124/C126/V126/R129/C140/V140/W201/W202/W210/W220

你  咩喎, 周總都冇話係
marsman 發表於 13-3-2014 15:30

火星人真係需要兩個地星人同佢解釋先會明到
咁我地幾時去澳牛
W111/W123/C124/A124/W124/C126/V126/R129/C140/V140/W201/W202/W210/W220

火星人真係需要兩個地星人同佢解釋先會明到
咁我地幾時去澳牛 ...
mbz 發表於 13-3-2014 17:12

係咪即係一齊去搵澳洲乳牛 ??

原来你喜顴乳牛,從要係外國乳牛

我同MBZ淨係想去澳洲牛奶公司食嘢D者

原来你喜顴乳牛,從要係外國乳牛

我同MBZ淨係想去澳洲牛奶公司食嘢D者 ...
wilsonson 發表於 14-3-2014 08:08

冇澳洲乳牛, 又邊有澳洲牛奶 ?
冇澳洲牛奶, 又邊有澳洲牛奶公司 ?
冇澳洲牛奶公司, 又邊有得你同MBZ 想去澳洲牛奶公司食嘢 ?
啱冇?
我都係飲水思源啫

無論佢d野有幾好食, 對澳牛對客的態度真的怕怕, 以前室內未禁煙時仲大鑊, 水吧旁邊放了十幾個煙灰缸, d 伙計
(chu)完兩啖就黎落單, 埋去再(CHU) 多兩啖先攞碟蛋治過你......

三五知已一路飲野一路吹下水!一樂也!
W203 C240