返回列表 發帖
回復 30# wilsonson

中華文化???

唔該 校長 我加多一位 供三位 到時我朋友加入埋平治會 這個大家庭
NOBLECHAN

我都攞過頭獎
marsman 發表於 8-4-2014 17:57

造馬?
W111/W123/C124/A124/W124/C126/V126/R129/C140/V140/W201/W202/W210/W220

聽聞火星人果晚安排咗特別環節給大家
wilsonson 發表於 11-4-2014 08:43

Committee 係唔應該散播謠言的

回復  wilsonson

中華文化???
C32-Samiel 發表於 11-4-2014 10:09

都好喎,現場 搞個中華賓士文化先生選擇活動, 所有會員自動有參選資格。為公平起見,committee 不得參選!

造馬?
mbz 發表於 11-4-2014 17:27

只不過係足金模型車一架。
    本來做馬俾你的,點知你冇嚟

真車等大1:1............

Zigbee x 1

都好喎,現場 搞個中華賓士文化先生選擇活動, 所有會員自動有參選資格。為公平起見,committee 不 ...
marsman 發表於 11-4-2014 22:12

咁殺手一定SURE WIN, 佢響文化界打滾左咁多年
W111/W123/C124/A124/W124/C126/V126/R129/C140/V140/W201/W202/W210/W220

只不過係足金模型車一架。
    本來做馬俾你的,點知你冇嚟  ...
marsman 發表於 11-4-2014 22:13

你可以轉贈, 呢D野唔使我教你掛