返回列表 發帖
你可以轉贈, 呢D野唔使我教你掛
mbz 發表於 14-4-2014 11:39

你有來我梗係唔使你教都曉轉贈俾你啦,
    但果晚我返轉個塲都揾你唔到,唯有我

咁殺手一定SURE WIN, 佢響文化界打滾左咁多年
mbz 發表於 14-4-2014 11:36

都係,我冇滾咁耐,就算有得參加都唔係佢對手。

都係,我冇滾咁耐,就算有得參加都唔係佢對手。
marsman 發表於 14-4-2014 23:04

我唔要足金車,你比左部 86 我得啦

當年在澳門格蘭披治 中途個老爺車巡演時...我老婆一見到火星哥架86..就............"嘩

我唔要足金車,你比左部 86 我得啦
killercheung2 發表於 15-4-2014 01:20

Killer, 講真 , 本來上次飲茶諗住叫你試吓架 86,
    但現場睇一睇, 發覺唔得, 因為張櫈, 你真係............坐唔落
    (不過唔係你嘅問題, 完全係張櫈嘅問題 )

當年在澳門格蘭披治 中途個老爺車巡演時...我老婆一見到火星哥架86..就............"嘩 ...
fallingin 發表於 15-4-2014 14:39

佢一定係..........嘩........揸車果個.......好靚仔啊 !!!!

Committee 係唔應該散播謠言的
marsman 發表於 11-4-2014 22:08

有特別禮物抽獎之喎

唔通你真係帶D中華小姐黎?

你有來我梗係唔使你教都曉轉贈俾你啦,
    但果晚我返轉個塲都揾你唔到,唯有我 ...
marsman 發表於 14-4-2014 23:02

係有心俾, 邊駛等果晚.......

呢D野就有如天邊的浮雲.....丫....係燒鵝先岩
W111/W123/C124/A124/W124/C126/V126/R129/C140/V140/W201/W202/W210/W220

佢一定係..........嘩........揸車果個.......好靚仔啊 !!!!
marsman 發表於 15-4-2014 19:16

佢一定係..........嘩........X你.......亞視黎既 !!!!
W111/W123/C124/A124/W124/C126/V126/R129/C140/V140/W201/W202/W210/W220

佢一定係..........嘩........X你.......亞視黎既 !!!!
mbz 發表於 16-4-2014 11:31

hey man, 我必須要講你知, 揸車果個可能係 Derek 嚟